Over VaDEM

Ik ben Maarten Van den Eynde (°79). Ik behaalde mijn diploma regentaat (Nederlands, Aardijkskunde en Biologie) en ben master sociale wetenschappen. Ik heb werkervaring als projectleider, onderzoeker, lesgever/trainer, procesbegeleider en manager. Ik begeleid time out tochten met jongeren in de Ardennen.Momenteel werk ik als coach, trainer, organisatieontwikkelaar  en facilitator.

Ik volgde opleiding participatie/co-creatie in UK en bij het Vlaams Netwerk Participatie (nu Levuur.be). Ik ben door Weatherhead School of Management van Case Western Reserve University (USA), gecertificeerd change manager & trainer in Appreciative Inquiry. Ik volgde een Compassion training van Stanford University. Ik volgde de eerste Europese opleiding in Narrative Work/Therapy (Dr. Chené Swart). Ik ben gecertificeerd Ontwikkelingsgerichte Coach (Het Ontwikkelinstituut). Ik  ben gecertificeerd expert in Experiential Reflective Learning (Via Experientia). Ik volgde met succes het Wilderness Advanced First Aid-programma van Wilderness Medicine Associates. Ik laat me inspireren door inzichten uit o.a. de  systeemtheorie, transactionele analyse, Servant Leadership, vertrouwensmanagement, verandermanagement, Neurolinguistisch Programmeren (NLP), geweldloze communicatie, vredesonderzoek, …

Ik wandel van mijn kleuterjaren in berg en natuur. Ik ben trekker, rotsklimmer en alpinist. Ik heb het certificaat van Natuurgids. Ik doe niets liever dan met in weekends en vakantie met mijn gezin de wildernis op te zoeken. Ik neem al twintig jaar vrienden, familie en jongeren in de natuur op sleeptouw. Ik voel voldoening wanneer ik de verwondering van anderen zie ontstaan: Genietend van een landschap, kijkend door de verrekijker, de voldoening bij het aansteken van een kampvuur. Ik vind zonder moeite de link tussen de natuur als inspiratiebron voor persoonlijke ontwikkeling en het leerpad van een groep en individuen. Mijn vier kernkwaliteiten zijn een sterk synthetiserend vermogen, diep ontwikkelde empathie, een grote creativiteit en een vat vol energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *