Conflictmanagement voor studenten

Waarom?

Ben jij een student die vooruit kijkt naar het leven op de arbeidsmarkt. In een bedrijf, een organisatie, als zelfstandige. Waar je ook voor kiest, conflict is deel van de werkrealiteit.

Dat merk je ook al in het leven als student. Conflicten thuis, met vrienden, in de jeugdbeweging, met een prof of docent, met een kotbaas, een winkel, …

Onze verschillen in opvattingen, gewoonten, visie, waarden, aspiraties maakt dat we regelmatig in aanvaring komen met andere mensen. Dat is vanzelfsprekend. Het is minder vanzelfsprekend om deze conflicten tot iets nuttigs te kneden.

Opzet

Deze 1-daagse opleiding biedt jou een inkijk in het veld van het conflictmanagement. We doen dit vanuit de conflictpraktijk van de deelnemers. We gebruiken concrete cases die de deelnemers op tafel brengen. We ontrafelen deze cases, kijken waar het fout liep en experimenteren met alternatieve manieren van aanpakken. In interactie met de praktijk, bieden we een selectie van theoretische modellen die conflictdynamiek helpen begrijpen. Tot slot vatten we de dag samen in een lijstje do’s en don’ts.

Begeleiding

Deze training wordt begeleid door Maarten Van den Eynde en Kristel Franssen. Zij zijn partners in het erkende loopbaancoachingscenter www.evenwicht.be. Daarnaast bouwen zij ook aan een reeks programma’s vanuit het veld van de outdoor education en wilderness/adventure therapie, en meer bepaald rond de thema’s studiekeuze, burn out en levensgrenzen, traumaherstel, …

Wij delen expertise in onderwijs, coaching, training, teamwerk, therapie, crisisinterventie, adventure education, … Onze aanpak is interactief, actief, diepgaand, humoristisch en praktijkgericht.

Praktisch

  • Op zaterdag 22 februari 2020, van 9u tot 18u
  • Jouw investering: 160 euro incl. BTW en incl. lunch en drank
  • Locatie: www.hoevecorfs.be
  • Inschrijven kan je door een mail te sturen naar maarten[at]vadem.eu. Je inschrijving is definitief bij het storten van het inschrijvingsgeld. Bij annulering minder dan 14 dagen voor de start van de opleiding, verlies je 100% van de inschrijfkost, behalve als je een andere kandidaat aandraagt.