1 op 1 coaching

Wat is coaching?

Je gaat naar een coach als iets in je leven je hindert. Je wilt er vanaf, maar het lukt je niet alleen.

Een coaching is succesvol indien het in beweging brengt wat vast zat. Coaching is een spel van stilstaan en actie.

Als coach help ik jou om de zoektocht naar een oplossing te structureren. Leren en experimenteren in functie van je doel wordt op die manier een boeiend avontuur.

Coachen zijn geen adviseurs. Ik ben als coach een mee-wandelaar. Ik maak je bewust van de weg die je aflegt, ik help je jouw hindernissen zien, jouw energiebronnen aanboren. Ik ga je dus niet dragen. Jij wandelt zelf op eigen kracht.

Bij welke vragen helpt coaching?

  • Mijn studiekeuze klopt niet. Dat weet ik zeker. Wat past wel bij mij? (Zie ook onze jongerenexpeditie“Yes Off Course”)
  • Wij willen zelf ons huis renoveren. Gaat dat ons wel lukken? Hoe beginnen we aan zo’n omvangrijk project? Wie kan ons helpen? Welke stappen moeten we nemen? Welke vaardigheden moeten we leren?
  • Ik droom van een eigen zaak. Maar ik spring niet… Iets houdt me tegen… Maar wat? En hoe kom ik los?
  • Armoede… Klimaat… Biodiversiteit… Ik wil zinvol bijdragen aan een duurzame wereld. Maar waar kan ik me engageren?
  • De relatie met “x” is al lang verzuurd. Ik mis het contact wel, maar wat kan ik doen om terug met elkaar om te gaan? (Opgelet: coaching is geen therapie, noch bemiddeling. Beiden kunnen een onderdeel zijn van het traject dat je samen met je coach ontwikkelt).

Hoe werkt het praktisch

Jij stuurt een mailtje naar maarten@vadem.eu waarin je beknopt je vraag toelicht. Of je belt me op 0496 96 54 51. We maken een afspraak voor een eerste gesprek. Ik vraag 1 euro/incl BTW per minuut coaching. Op basis van dit eerste gesprek bepaal je wat jij verder nodig hebt.

Welke coaching bied ik?

Als coach ben ik de spiegel, inspirator en supporter van je zoekproces. Ik stel een zee van kleine vraagjes waarmee ik je inzicht in je doen, je denken en je voelen aanscherp.

Ik ben gecertificeerd als ontwikkelingsgerichte coach door het Ontwikkelinstituut. Ik laat me in mijn werk ook inspireren door onder andere waarderend onderzoek, narratief werk en ervaringsleren.    Ik ben een wandelcoach. Ik woon aan de rand van Meerdaalwoud. Trek alvast je wandelschoenen aan. We wandelen op jouw ritme: 1, 3 of 5 kilometer. Banken genoeg in het bos.